Logo Lewenborg

Welkom bij schaakclub Lewenborg

Schaakclub Lewenborg is een bloeiende vereniging met op dit moment 22 leden. De schaakclub is opgericht in 1974 en heeft haar clubavond op de dinsdag vanaf 19:45 uur in wijkcentrum Het Dok. Er wordt gespeeld in een spannende interne competitie en tegen andere schaakclubs in de Noordelijke schaakbond. Interesse? Kom dan eens langs om te kijken. Geïnteresseerden kunnen drie weken meespelen en dan beslissen of men lid wil worden. Voor meer informatie of aanmelden om mee te spelen kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het seizoen begint in september en eindigt in mei. De leden van schaakclub Lewenborg zijn tevens lid van de schaakbond KNSBEen lidmaatschap duurt een heel seizoen en wordt steeds stilzwijgend verlengd, tenzij er vóór 30 september wordt opgezegd. Zie ook: info voor leden.


Aankondiging Jan Schut Herdenkingstoernooi

Beste schakers,

Het is nu bijna een jaar geleden dat wij afscheid hebben moeten nemen van Jan Schut. Jan was een enorm enthousiaste schaker, een bijzonder aimabel persoon en een stille kracht die veel voor onze SvLewenborg heeft gedaan maar ook voor het schaken in het algemeen. Ter nagedachtenis aan Jan, en omdat we het leuk vinden een toernooi te houden, organiseren wij op zaterdag 30 september as. het Jan Schut Herdenkingstoernooi. Het wordt een Rapid toernooi waarin een aantal partijen met verplichte openingen worden gespeeld. In ieder geval de favoriete opening van Jan nl. de Spaanse Verdediging. We heten iedereen van harte welkom met ons te komen schaken, herinneringen op te halen en fijne dag in Lewenborg te beleven. 

Rapidtoernooi: 7 ronden, 20 min p.p.p.p.

  • Wanneer: zaterdag 30 september 2023
  • Hoe laat: inloop vanaf 9:30, start om 10:30 met einde rond 17:30
  • Waar: Wijkcentrum Het DOK, Kajuit 4 te Groningen
  • Inschrijfgeld: 5 euro + gratis consumptie (koffie of thee)
  • Wat te winnen: Prijzen in natura

Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfgeld vooraf voldoen op NL22 INGB 0000 3365 05 ovv Rapidtoernooi.

Contactpersoon: Jacob Bosgra, 06 – 22 42 4321


Interessante links:

Alberts schaakblog. Schaken en veel andere zaken van Albert Prins.

Schaakblog en Reisverslagen van Hiddo Zuiderweg.

De schaakreporter Actuele informatie over het schaken in Noord-Nederland.

Chess Festival Groningen

Noordelijke Schaakbond

Goud Leven Schaak 55+

 


 

De speelzaal is in het wijkcentrum Het Dok, Kajuit 4, 9733 CA Groningen.

 

Waar is wijkcentrum "Het Dok"?

 

Wijkcentrum Het Dok

 

Privacy Statement van schaakvereniging Lewenborg